Wednesday, December 26, 2012

Beg atau Fridge magnet?????

Ini....


atau ini........

Dua  terpantas, dia dapat salah satu dari sembilan itu........

Bila dapat?

Tahun Depan?

Ye la...Bila????

Entah....March kot...boleh?

Yang ini?


Bukan untuk korang...nipis bebeno....Sekali pakai koyak hahhahah......

Malam tadi penat kemas, buat plan, tesis n jenguk projek...Pagi ini I nak mengukur jalan dan menimba pengalaman beratur panjang di Queen Victoria Building sempena boxing day ;). Tahun lepas, hasil di Bondi JUnction...yileks...Takde yang berkenan di hati.....Opps..kalau berkenan pun tak mampu hahhaha.............

-------update at 8.15pm--------------
penat sungguh makcik mengukur Sydney tadi. 
Psst....oklah pada 5 orang terpantas tuh dan tadi dah tinggal komen tu silalah beri Nama&address ke  fairylillypink@yahoo.com.au

Sila nyatakan yang mana satu pilihan anda. Tapi base on siapa cepat dia dapat. So, betterlah letak pilihan pertama, kedua or ketiga in case dah jadi pilihan orang lain.

16 comments:

  1. Replies
    1. boleh je...sila email address ke fairylillypink@yahoo.com.au

      Delete
  2. i pun silent reader gak... bole ke?

    esma w sibat

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokay...bagi address kat email atas tu

      Delete
  3. alamak, dua je ke kak?
    sy tak sempat la ek?hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiyo...saja je bagi akak tak sampai hati kan.
      wokay...bagi address kat email atas tu

      Delete
  4. as'salamualaikum, silent reader ni pun nak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak...i ni jenis kesian...susah wo....
      wokay...bagi address kat email atas tu

      Delete
  5. alaaaa... tak sempat dah.. sini dah banjir, internet teruk.. patutnya first komen tau.. hehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banjir? tapi air tak naik rumah kan?
      wokay...sebagai antara yg selalu bagi komen, you pilih je yg mana you nak ;)

      Delete
  6. as'salamualaikum fairy, thanks in advcance for the wonderful GA. alhamdulillah! bukan nak puji yer, tapi ini lah salah satu GA yang paling mudah dan murah hati dari blog owner. muga Allah SWT mempermudahkan segala urusan dan anugerahi fairy dengan rezeki yang melimpah ruah, ameen. salam ukhwa dari temasek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam,
      GA mudah coz barangnya pun cinonit je hehehhe.
      Thanks for the dua' :). Ameen

      Delete
  7. salam fairy lilly

    alahai tak sempat ..tapi tak per..dah pernah dapat macam-macam dari kamu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala bukan GA betul2 pun Kak Ina, main2 je tu yg buat sehari je...lagipun bendanya cinonit je ehheheh.

      Delete
  8. Replies
    1. Takpe Kak Nieda..mmg saya ada nak bagi akak pun hehhe. Tapi benda cinonit tu je la ya. So,Sila bagi alamat kat email kat atas ya :)

      Delete