Thursday, March 2, 2017

Rebutan atau rampasan

Malam tadi dan pagi tadi, I prepared untuk appointment with my senior customer.
Baca her proposal, google itu ini, call sana sini....

The moment she was apoligising, I smelt something fishy and suspected something....
Yes...just like a nightmare when she said she prefer to work with my senior colleague.
No matter how I tried to be cool about that I definitely I could not hide my frustation

Pelik la my colleague ni
Apa lagi yg dia nak????
Apalagi nak kejar?
Dah senior kan
Dah nak retire pun
Gaji dekat RM20k kot
Last time complain ...
customers dah ramai tak boleh cope
Konon byk projects....
Sangat busy
Now kenapa nak rampas customer I
Pulak tu tak mau ada co worker
Yelah dia x cakap....
Bila customer cakap tak mau pening
I know it actually came from her
I ni baru first time nak dpt customer higher level
Kalau tak mula dan diberi peluang sampai bila I nak timba pengalaman?
Nanti dia juga yg pertikai kredibiliti kami
Yang nak dengki tu apsal
Haritu pun i dah rasa lain
Bila this customer cakap she asked her to ensure about my qualification  😠😠😠

Inikah balasan dosa yg I buat?
😭😭😭😫😫
O...Allah please forgive my sins ....



No comments:

Post a Comment