Friday, August 24, 2012

Brekky, lunch and dinner with nasi lomak

Melantak tak hingat kan.....


Rasanya, nilah first time aku makan nasi 3 kali sehari di OZ hehhehe....Teruk kan, nafsu makan besar selepas Ramadhan. Sepatutnya terus amalkan beserderhana atau kurangkan makan. Malah pada raya ke-4, 22/8/12 seeloknya dah mula puasa ganti dan puasa 6, tapi pepaham je la I ni kan ;).

Psst......sambal tu zaman bila punya tah. Aku reheat dalam microwave je hahahha......Semasa brekky, my philipino dok makan mee goreng Indomee. Aku dok ngap dia punya Indomee, dia pulak suka ngap aku punya bilis cicah sambal hehehe. Menu brekky kami sangat beza dengan menu our german hmate, she only took a cuppa coffe and yogurt+wheatbix. Patutlah slim melim, dah la rajin swimming........

Semalam, aku pi uni. At last manage submit C1-2 to my spv. Ketuk2 pintu tak dok, terus I slipped the draft under her door. Cecepat lari heheheh pi jumpa kanda yg almost lose her patient waiting for me. Kami perlu bergegas ke England


 kemudian, berjumpa a knight from Kiwi land


Teringin juga berjumpa Italian


dan gadis-gadis Sri lanka yg angun menawan


The orange Netherland pun patut disinggahi..............


Selepas, lengkap pasport ke serata dunia, boleh lah dapat baju free hehhee.........


Balik ofis rasa mual pulak, mungkin gara-gara terlebih gula-sama ada gulah Pakistan atau kerana candy floss atau nougat dari Iranian. Lepa stu tak sedar diri pi beli coke yang lagi berganda-ganda gulanya hahhaha.

Harini malas nak pi uni. Tetiba tengahari dapat email dari spv, dia bagitau a da few comments for my chapters. So she wants to see me after lunch today or else Monday. Definitely I opted for monday hehhehe. Aku pun dah set target nak submit C4 and 5 on Monday. C3 later-banyak benda nak tambah. C6 pulak...kena siapkan projeknya lah dulu. Hope I can meet my new target...insya Allah.

Actually, bila dah sampai peringkat kami ni, memang perasaan bercampur baur. That's why sometimes I prefer to be alone. Certain of my friends got that feeling too. Misalnya I got this message from somebody......

........................ i think the focus should be on ourself right now. i also cannot manage myself emotionally, spiritually n finanncially. hukhukhuk..thats why dont want to bother anyone










2 comments:

  1. Belajar jgn tak belajar... hehehe

    ReplyDelete
  2. tulah...plan je lebih, tapi susa nak ikut ;)

    ReplyDelete